انواع نقره جات گردنبند و انگشتر فیروزه و عقیق و یاقوت و ...

فروش انواع محصولات نقره
  • ۰
  • ۰

اطلاعات عمومی

 اولا این موضوع را از دانستنی ها بدانید که بیات شدن نان به معنای خشک شدن نیست بلکه مطالب علمی می گوید در محیط مرطوب هم بیات می شود. به نظر می‌آید که هرچه از عمر نان می‌گذرد، آب از درون ذرات نشاسته نان خارج و به فضای بین ذرات نشاسته می‌آید. در نتیجه، بر اساس مطالب علمی ژل بودن ذرات نشاسته کم می‌شود و نان حالت بیات پیدا می‌کند. ( اطلاعات عمومی) اگر نان بیات را گرم کنید، آب دوباره به اندازه کمی داخل ذرات نشاسته نفوذ می‌کند و نان کمی نرم می‌شود. اما این وضع زیاد طول نمی‌کشد، چون نان داغ شده خیلی زود رطوبت از دست می‌دهد و دوباره بیات و این‌بار حتی سفت‌تر می‌شود. طبق مطالب علمی  و بر اساس دانستنی ها وقتی نان بیات می‌شود، بعضی از ذرات طعم‌دار آن هم در هوا پراکنده می‌شوند و در عوض، نان از مواد غذایی مجاور خود یا از دیواره ظرفی که در آن است، ذرات طعم‌دار جذب می‌کند. به همین دلیل دانستنی، نان بیات شده مزه غذای دیگر یا گاهی بوی پلاستیک می‌دهد. (دانستنی ها)

  • ۹۴/۰۳/۲۱
  • احسان افضل

آیا میدانید

دانستنی های جالب